GTHQ_Stef geantwoord op het onderwerp 'GT Sport demo vanaf 9 oktober' in het forum. 6 years ago

Jawel hoor Vato, ik heb de beperkte demo ook maar beperkt kunnen uitproberen omdat er nog veel problemen waren met het netwerk. Ik heb in totaal 2 uurtjes kunnen rijden waarvan geen één keer online omdat de server telkens een foutmelding gaf.

Heel eerlijk, ik vind het weer een opgepoetste GT6, ik heb echter alleen met controller gereden en met de TC uit zijn een aantal auto's, met name op SH lastig te besturen. Een fractie teveel corrigeren en je snapt de auto naar de andere kant. De enige reden waarom ik dit toch ga spelen is de FIA competitie die mij enorm trekt. Het spel zelf blijft gewoon leuk omdat ik veel herken uit de vorige edities. Zoals de licenties etc. Wil je graag sim-racen dan raad ik GT af, wil je gewoon lekker rijden met wat competitie voor de fun, dan moet je gewoon GT Sport gaan spelen.

Mijn conclusie is dan ook dat GT Sport nog steeds gewoon voor de massa wordt gemaakt (wat logisch is als je geld wil verdienen) en met name als marketingtool wordt gebruikt door Playstation, pholypony en alle andere merken en personen die zich aan het spel verbinden.

Lees meer...

vato heeft een 'Dank je wel' geplaatst GTHQ_Stef in topic Gran Turismo Sport Gespot 6 years ago

GTHQ_Stef geantwoord op het onderwerp 'Gran Turismo Sport Gespot' in het forum. 6 years ago

Afgelopen weekend ben ik op Firstlook Festival geweest waar GT Sport uitgeprobeerd kon worden. Er waren 5 playseats met het nieuwe GT stuur van Trustmaster (T-GT). Ik was zeer verrast door dit stuur, die erg goed aanvoelde en veel opties en knoppen heeft wat naar mijn mening het racen leuker maakt.

Helaas ben ik minder te spreken over de combinatie die te spelen was op Firstlook Festival. Er werd een competitie gehouden waarbij je met een R18 op Dragon Tail circuit twee rondes mocht rijden. Alle hulpmiddelen stonden aan waardoor het potentieel van GT Sport niet goed uit de verf kwam. Ik snap dat het voor iedereen speelbaar moet zijn en dat Playstation er daarom voor gekozen heeft deze setting neer te zetten. Maar met concurrenten als PC2 e.d. welke ook speelbaar waren op de beurs is dit voor de simracer echt een gemiste kans voor GT Sport. Het spel deed me op deze manier denken aan een opgefriste GT5/6 in plaats van een nieuwe racegame.

Daarnaast heb ik ook met de VR-bril van Playstation gereden, ik heb vaker met een Oculus Rift bril gegamed en ik snap dat prijs/kwaliteit niet te vergelijken is met de VR-bril van Playstation maar het komt ook niet echt in de buurt. Het beeld was korrelig en tijdens de 3 minuten dat ik de bril op heb gehad, versprong het beeld 3 keer. Kortom ik wacht nog even op de volgende versie.

Ik ben wel nieuwsgierig geraakt naar de FIA samenwerking en de competitie die daar uit voortkomt. Daarom ga ik GT Sport zeker spelen alleen ben ik nog niet zeker welk stuur ik hiervoor ga kopen.

Op een andere stand heb ik namelijk ook gereden met een Fanatec CLS Elite welke tegenwoordig ook op PS4 te gebruiken is. Dit stuur voelde ook zeer goed aan en is goedkoper dan de Trustmaster T-GT.

Lees meer...

GTHQ_Stef geantwoord op het onderwerp 'Gran Turismo Sport Gespot' in het forum. 6 years ago

Bedankt voor de tip Frank, ik heb net kaartjes gekocht voor de zaterdag, gaat iemand anders ook naar Firstlook?

Lees meer...

GTHQ_Stef is friends with Feyitsma

GTHQ_Stef geantwoord op het onderwerp 'Van PS4 naar PC' in het forum. 7 years ago

Thanks, ga me niet op 1 spel ofzo richten. Meer kijken wat E-sports gaat doen en aangezien je via de PC veel sneller andere spellen kan spelen en aan die competities mee kan doen wil ik dat eerder gaan doen. Daarnaast zijn er hier ook al veel overgestapt naar PC dus zal ik kijken of ik ook weer een wedstrijdje mee kan pakken zo nu en dan. Ik heb nog geen budget ingesteld, wil in ieder geval een beter stuur, zat te denken aan Fanatec en een stabielere stoel met meer dan 1 buis naar voren zeg maar. Als jullie tips hebben of dingen die ik echt nodig heb hoor ik het graag.

Met vriendelijke groet,

Stefan

Lees meer...

GTHQ_Stef nieuw onderwerp ' Van PS4 naar PC' aangemaakt in het forum. 7 years ago

Hoi Jongens, ik wil de switch gaan maken van PS4 naar PC. Eigenlijk was ik van plan te wachten op GT Sport, maar het duurt me eerlijk gezegd wat te lang. Daarom wil ik eigenlijk alles gaan vernieuwen voor pc, beter stuur, stabielere stoel etc.

Daarom bied ik mijn complete set aan:

Speciale uitvoering Playseat Evolution Tim Coronel
Logitech G29 (nog bijna nieuw 16 februari 2016 gekocht)
Playstation 4 ( 11 december 2015 gekocht)
Met twee spellen: Project Cars & Assetto Corsa.

Zelfde staat ook op marktplaats maar wist niet of ik die link hier mocht delen.
Mochten er mensen interesse hebben of andere kennen die dit mogelijk zijn. Dan kan je me altijd mailen, bellen, appen etc.

Mvg,

Stefan de Groot
Tel: 0627249721Lees meer...

GTHQ_Stef added a video. 7 years ago

Closing the Gap - Simracing Expo Trailer

'Closing the Gap' covers the travels of a race simulation driver as he meets members of his racing team in person for the first time, during the...

GTHQ_Stef geantwoord op het onderwerp 'Game monitor' in het forum. 7 years ago

Bedankt voor jullie snelle reacties. Ik denk dat ik ivm de grote van mijn bureau toch niet zo snel 3 schermen ga nemen. Dan staat mijn bureau namelijk direct helemaal vol. Ik kom nu op deze monitor uit van 24inch met 1ms en 60hz.

www.philips.nl/c-p/243V5LHAB_00/lcd-monitor-met-smartcontrol-lite

Wat vinden jullie?

Lees meer...

GTHQ_Stef nieuw onderwerp ' Game monitor' aangemaakt in het forum. 7 years ago

Hoi,

Ik heb een vraagje, ik ben net verhuisd en heb nog geen goede monitor voor de ps4 gekocht. Uiteindelijk wil ik 3 monitoren naast elkaar om het iets realistischer te maken. Maar wil het niet al te duur maken en ook niet te groot ivm de ruimte waarin ik game. Iemand suggesties of tips wat goede monitoren zijn om te gamen?

Lees meer...

GTHQ_Stef geantwoord op het onderwerp 'GT Sport Preview' in het forum. 7 years ago

Ook al is het misschien een mindere simgame dan ProjectCars en AC. Toch loop ik hier weer warm voor. Met name de competitie trekt mij erg aan waardoor ik hier weer veel zin in heb. Wat vinden jullie?

Lees meer...

GTHQ_Stef geantwoord op het onderwerp 'Project Cars - V8 Supercar Series' in het forum. 7 years ago

Ik ben er helaas ook niet bij vanavond. Over twee weken hoop ik weer in te stappen!

Fijne race gewenst!

Lees meer...

GTHQ_Stef geantwoord op het onderwerp 'Project Cars - V8 Supercar Series' in het forum. 7 years ago

Gisteren was alweer de 3e wedstrijd van de competitie. Helaas wel met maar 5 deelnemers. Toch heb ik met name de laatste race een leuke strijd gehad met snelle. Het blijft een lastig spel wat het voor mij een echte uitdaging maakt. De baan was ook moeilijk met de hoge curbs. Hopelijk over twee weken een wat vollere lobby op Silverstone.

Lees meer...

GTHQ_Stef geantwoord op het onderwerp 'pCars: wie doet mee?' in het forum. 7 years ago

Mooi dat je ook PC hebt gekocht voor PS4. Vanavond rij ik wat rondjes op imola met de Ford Falcon V8. Je kan joinen als je wil en er is aanstaande dinsdag weer een wedstrijd (ook op deze baan met deze auto). Weet niet of wij elkaar al op PSN als vriend hebben. GTHQ_Stef kan je iig toevoegen als je vanavond zin hebt om een rondje te knallen. Denk rond 8u online te komen.

Lees meer...

GTHQ_Stef geantwoord op het onderwerp 'Project Cars - V8 Supercar Series' in het forum. 7 years ago

Gisteren drie leuke races gereden! Leuk om weer eens met nieuwe mensen te rijden. Jammer dat het veld nog niet heel groot is:( wel echt een leuk spel om races mee te doen. Concentratie mag je echt voor geen moment verliezen want een foutje wordt hier veel harder afgestraft dan bij GT.

Lees meer...