EERST LEZEN !!! Algemene TT Regels

9 jaren 11 maanden geleden - 8 jaren 1 maand geleden #32782 door Roomboter
EERST LEZEN !!! Algemene TT Regels werd gestart door Roomboter
Reglement voor Time Trails (TT)
Deelname is uitsluitend voor de gekwalificeerde leden. Dus heb je geen divisie indeling, is deelname uitgesloten. Wil je weten, hoe ook jij je kan kwalificeren. Klik dan hier . Heb je vragen of opmerkingen over de kwalificatie dan kan je hier terecht.

Met de divisie indeling kan iedereen tegen andere rijden met ongeveer het gelijke niveau. Dat kan in verschillende racevormen, allereerst beginnen we met TT’s.

Deze TT’s zijn tot op heden niet altijd volledig 100% controleerbaar omdat GT5 het niet toelaat, door gebrek aan informatie in de data van de replay. Echter hebben we een goede maatstaf doormiddel van je Divisie indeling. Word je echter toch betrapt op vals spelen dan zal diskwalificatie onherroepelijk volgen, voor het event waar je aan deelneemt. Bij een vervolg overtreding zal dit voor een duur van 1 jaar zijn. Buiten dat, kan jij trots op jezelf zijn als je gewonnen hebt doormiddel van vals spelen. Nee toch. Deze events zijn niet alleen bedoelt om, competitief te zijn met andere, maar de gezelligheid is minstens net zo belangrijk.
Er zal 2 wekelijks een TT zijn.
Algemene regels: (gespecificeerde regels zullen in de race threads gecommuniceerd worden)
Tijdens de duur van het event zal er tussentijdse ranking worden bijgehouden. Dit zal een deel van de rondetijd zijn (daarover later meer in de race thread). Deze tijden worden pas bijgehouden in een tussentijdse ranking vanaf de tweede week in het event. Na de deadline zal er een totaal ranking gemaakt worden van de ingeleverde rondetijden en gepubliceerd worden. Dat kan de leaderboard aardig overhoop gooien en houd het lekker spannend. Dit zal in eerste instantie een onofficiële uitslag zijn. Omdat de replays gecontroleerd moeten worden van alle podiumplaatsen binnen iedere divisie.

De mensen die op het podium staan moeten hun replay binnen 4 dagen posten na publicatie van de onofficiële uitslag. Blijft een deelnemer in gebreke dan zal hij gediskwalificeerd worden voor het event en de rest zal opschuiven. Het inleveren van foutieve replays in de breedste zin van het woord (denk aan verkeerde rondertijd, verkeerd PSN account, beschadigd bestand etc,...) resulteert in een DQ voor de bewuste TT. Je bent zelf verantwoordelijk voor het juist aanleveren van je eigen replay, zorg dus dat de replay de juiste is en dat deze goed werkt. Het nieuwe podium finish zal dan nog 2 dagen hebben om zijn replay te posten. Bijft deze in gebreken, dan zal er geen derde plaats zijn binnen die divisie. Deze replays moeten de deelnemers onderling controleren. Iedereen mag dit doen. Het is dus niet zo dat de podium finishes alleen elkaar mogen controleren. Zodra alle replays gecontroleerd zijn en goed/clean bevonden zijn, kan het event als officieel de boeken in. Bij twijfel over de legaliteit van de ronden, kan men dit posten, met de ondervindingen zo goed mogelijk gespecificeerd (zie dit niet als verraad of klikken). Een ander kan deze dan nog eens controleren. Mocht er nog steeds twijfel zijn over de legaliteit, dan zullen de moderators dit overnemen. De uitspraak van de het GTHQ team zal sluitend zijn.

HET IS VERBODEN OM OVER VOLLEDIGE RONDETIJDEN TE DISCUCEREN OP HET FORUM OF ZE BEKEND TE MAKEN. In wat voor vorm dan ook.
Promotie:
Op basis van je prestaties van de TT’s waar je aan deelneemt, maak je kans op een promotie. Een promotie is niet gebaseerd op 1 goede prestatie in een TT. Je zult over een langere periode boven je gemiddelde moeten presteren tijdens TT’s t.o.v. de overige deelnemers en t.o.v. je kwalificatie. In aanmerking komen voor een promotie is niet zomaar aan uitslagen van TT’s af te lezen. Jullie weten immers niet wat ieders kwalificatie tijden zijn en daarom ook niet of je boven je niveau gepresteerd hebt. Wij hebben die informatie wel en kunnen daarmee de benodigde analyses uitvoeren om uit te vinden wie er voor promotie in aanmerking komt.

Het kan ook voorkomen dat je over-gekwalificeerd bent. Als je het idee hebt dat je niet mee kan in de TT’s t.o.v. je mede divisie deelnemers, kan je een verzoek indienen voor herplaatsing in een andere divisie.

Dit doe je door een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. te sturen:

Onderwerp: Herindeling divisie
Inhoud mail:
GTHQ nickname
PSN nickname
Divisie indeling

Geef in je mail aan welke divisie jij denkt waar je thuis hoort en motiveer dit.

Het is van essentieel belang dat iedereen in de juiste divisie zit. Dit maakt de races alleen maar beter en ook leuker voor jezelf. Dit geldt voor zowel de TT’s als de online races.

GTHQ streeft er ook naar om dit zo goed als mogelijk te bewerkstelligen. Mocht het zich voor doen dat iemand op wat voor manier dan ook misbruikt maakt van een situatie, dan zal hij zijn divisie status kwijt raken voor een nader te bepalen periode.


Naast de TT’s, zullen er periodiek online events gehouden worden. Ook tijdens deze events maak je kans om te promoveren . Win je het online event van de divisie waar jij in zit dan is promotie een feit. Daarover later meer, als deze events bekend gemaakt worden. Ook hiervoor geldt, binnen goud, zilver en brons.
Voor de online races gelden buiten de bovenstaande regels ook nog de volgende online regels. Ben je nog niet op de hoogte van deze race regels, Klik dan hier!

Succes en vooral veel plezier.

*Een iedere is verantwoordelijk voor het op de hoogte blijven van eventuele wijzigingen en /of toevoegingen van de regels. GTHQ heeft het recht hier wijzigen in aan te brengen. Tevens behoud GTHQ het recht mensen te diskwalificeren zonder opgave van reden.


Volg me op Twitter Roomboter_GT om op de hoogte te blijven de TT's en overige races.
Virtual Roadster with G27
Fun days of my life
My Youtube Channel
Laatst bewerkt 8 jaren 1 maand geleden door Djie.
Discussie gesloten.
  • Roomboter
  • Roomboter's Profielfoto Onderwerp Auteur
  • Offline
  • Gebruiker
Meer