Supra GTS

Er is weer een grote update bschikbaar voor Gran Turismo Sport, en heet 1.18. De Toyota Supra zit er in ieder geval bij. Klik op lees verder om de rest van de verbeteringen, toevoegingen en uitbreidingen te zien.Er is weer een grote update bschikbaar voor Gran Turismo Sport, en heet 1.18. De Toyota Supra zit er in ieder geval bij. Klik op lees verder om de rest van de verbeteringen, toevoegingen en uitbreidingen te zien.


1. De volgende 3 events worden toegevoegd aan de GT League

Competition d'France (Beginnerscompetitie)Kek en sportief: een unieke clash tussen Franse auto's.

Gr.B Rallycross (Amateurcompetitie)Zorg ervoor dat de auto doet wat jij wilt, of je nou grip hebt of alle kanten op drift. Een race voor Groep B-rallyauto's.

VisionGran Turismo Trophy + (Professionele competitie)Een race voor de droomauto's van Vision Gran Turismo. Welke is de beste van allemaal?

Daarnaast zijn er nieuwe ronden toegevoegd aan de volgende events:

FF-uitdaging (Beginnerscompetitie),

J-Sports Meeting (Amateurcompetitie),

La Festa Cavallino (Professionele competitie) en

Gr.3 Endurance Series (Endurancecompetitie).


2. De GR Supra Racing Concept, onthuld tijdens de Autosalon van Genève, wordt toegevoegd.・Toyota GR Supra Racing Concept '18 (Gr.3)


3. Er wordt een nieuwe lay-out voor het populaire circuit Dragon Trail toegevoegd.・Dragon Trail - Tuinen (omgekeerd: Tuinen II)

Een nieuwe kant van Dragon Trail, langs de azuurblauwe Adriatische Zee en de weelderige Kroatische natuur. De naam komt van de groene olijfgaarden die op het circuit neerkijken. De pitstraat straalt een lokale sfeer uit en de lay-out is technischer dan de kustvariant. Het circuit is 4,3 kilometer lang en telt een aantal lastige combinatiebochten en loodrechte bochten. De omgekeerde lay-out, Tuinen II, is ook nieuw.


4. Er komen meer features bij.SCAPES・'Het eiland Hawaï' is toegevoegd aan de sectie 'Uitgelicht'.
BRAND CENTRAL・Tijdens het maken van foto's op merkgerelateerde locaties kun je nu auto's uit zowel de showroom als de garage kiezen (maar alleen auto's van het betreffende merk).
・Er zijn BMW-gerelateerde locaties toegevoegd.
CIRCUITERVARING・Tsukuba Circuit is toegevoegd aan de Circuitervaring
De update bevat verder een aantal andere features, verbeteringen en probleemoplossingen.

Belangrijkste wijzigingen

1. Nieuwe auto -De volgende auto is toegevoegd:  ・Toyota GR SUPRA RACING CONCEPT 2018 (Gr.3)
2. Circuits -De volgende 2 lay-outs voor Dragon Trail zijn toegevoegd:  ・Dragon Trail - Tuinen  ・Dragon Trail - Tuinen II
3. Scapes -'Het eiland Hawaï' is toegevoegd aan de uitgelichte selectie. 
4. Brand Central -Er zijn extra Scapes-locaties toegevoegd bij BMW.
5. Speltype Sport -Door de invoering van het sterspelersysteem verandert de huidige coureursbeoordeling (CB) S in A+.  -Als je een straf hebt opgelopen, maar nog niet tijdens een race hebt ingelost, krijg je nu naast je PSN online-id het woord STRAF.
6. Race - De blauwe vlaggen zijn nu geïmplementeerd. (Als je wordt ingehaald door een auto die een ronde voorligt, krijg je de blauwe vlag te zien. Dit geldt ook voor tragere auto's.)
7. Controller -Het centreren van het Fanatec® CSL Elite Racing Wheel (voor PS4) is afgezwakt tijdens het bedienen van de menu's.


Andere verbeteringen en aanpassingen

Tijdens het maken van foto's op merkgerelateerde locaties in Brand Central kun je nu auto's uit zowel de showroom als de garage kiezen (maar alleen auto's van het betreffende merk).- In 'Mijn bibliotheek' kun je nu informatie over het fotoformaat zien door op de △-toets te drukken als je kijkt naar Scapes-foto's en racefoto's.- In het speltype Arcade kun je de cursor niet verplaatsen door een stuurcontroller naar links of rechts te draaien. Gebruik de richtingstoets om de cursor te verplaatsen.- Er zijn verschillende andere problemen opgelost.

De prestatiebalans van de volgende auto's is aangepast:
Gr.3-klasse・Toyota GR SUPRA RACING CONCEPT 2018 (Gr.3) [Vermogensverhouding : 95%] [Gewichtsverlagingsverhouding : 105%]

Login om te antwoorden