Get Connected!

Come and join our community. Expand your network and get to know new people!

Sorry, we currently have no events.
View All Events
Djie nieuw onderwerp ' 10 nieuwe auto's volgende week beschikbaar in GT Sport' aangemaakt in het forum. 3 hours 9 minutes ago

...

GT Sport nieuwe autos

 

Volgende week kunnen we 10 nieuwe auto's verwachten in Gran Turismo Sport. Dit werd vandaag door de producer Kazunori Yamauchi in een tweetbekend gemaakt. Welke auto's dit zijn is vooralsnog onbekend maar de silhouette geven al wat aardige informatie! Welke auto's zie jij? Lees meer...

Jilt geantwoord op het onderwerp 'Fanatec CSL Elite PS4 Review' in het forum. 7 hours 31 minutes ago

mv1979 schreef : leuk gedaan! Nuttig ook want ik zit nog steeds te twijfelen er 1 te kopen (en nu nog meer :P ). Alleen jullie zeggen dat er een keer een kortingsactie geweest is voor dit stuur maar dat was volgens mij juist alleen voor de Xbox versie. Als ik dit stuur voor dat bedrag had kunnen kopen had ie er waarschijnlijk al gestaan :unsure:


Ik denk dat je gelijk hebt! Maar hou Fanatec in de gaten, er komen best nog wel aanbiedingen.

De review laat misschien een beeld zien dat we het veel vergelijken met de T300RS en G25, maar dat doet natuurlijk niet helemaal eer aan de kwaliteit en de klasse waarin dit stuur thuis hoort.
We hadden enkel geen ander vergelijkingsmateriaal.

Overall een zeer goed stuur!

Lees meer...

Illoeminati geantwoord op het onderwerp 'Fanatec CSL Elite PS4 Review' in het forum. 8 hours 38 minutes ago

Mooi gedaan! :)

Lees meer...

mv1979 geantwoord op het onderwerp 'Fanatec CSL Elite PS4 Review' in het forum. yesterday

leuk gedaan! Nuttig ook want ik zit nog steeds te twijfelen er 1 te kopen (en nu nog meer :P ). Alleen jullie zeggen dat er een keer een kortingsactie geweest is voor dit stuur maar dat was volgens mij juist alleen voor de Xbox versie. Als ik dit stuur voor dat bedrag had kunnen kopen had ie er waarschijnlijk al gestaan :unsure:

Lees meer...

HF_BobdeBauer geantwoord op het onderwerp 'Fanatec CSL Elite PS4 Review' in het forum. 2 days ago

Goed bezig jongens B)

Lees meer...

Djie nieuw onderwerp ' Fanatec CSL Elite PS4 Review' aangemaakt in het forum. 2 days ago

We...

We waren te gast bij Racinghub waar wij de Fanatec CSL Elite mochten uitproberen en samen met de loadcell remkit en H-bak. Is het een upgrade waard?Lees meer...

Djie geantwoord op het onderwerp 'Lobby' in het forum. 3 days ago

Thanks Roxa voor de post, zal dit doorgeven.

Helaas kan ik vanavond geen lobby openen vanwege werk.

Lees meer...

Roxa_p geantwoord op het onderwerp 'Lobby' in het forum. 3 days ago

Vorige week was ik mee online in een lobby van gthq en legde het probleem uit van de instelling om het min. gewicht op te leggen nu ipv het minimum krijg je een maximum gewicht opgelegd. Bv 1200 limiet kan je niet meedoen met 1201kg, maar wel met 950kg. Lijkt me niet echt logisch.
Op aanraden van djie post ik dit hier in de hoop dat jullie dit kunnen voorleggen om dit te laten aanpassen.
Bedankt op voorhand.

Lees meer...

Djie nieuw onderwerp ' Einde online service Gran Turismo 6 op 28 maart 2018' aangemaakt in het forum. 4 days ago

 
Op 28 maart 2018 worden om 13:00 uur de online...

Gran Turismo 6 Online service stopt

Nu Gran Turismo Sport alweer enige maanden uit is zijn er ongetwijfeld steeds minder mensen die online Gran Turismo 6 beoefenen. Dit heeft Polyphony Digital doen besluiten de online services te stoppen voor Gran Turismo 6 per 28 maart 2018. Heb je nog downloadbare content? Haal die voor 31 januari 2018 binnen, daarna zal dat niet meer mogelijk zijn. Uiteraard kan je de offline modus blijven spelen. 

Klik op lees verder voor het volledige persbericht

 

Op 28 maart 2018 worden om 13:00 uur de online services beëindigd van de exclusieve PlayStation®3-titel Gran Turismo 6. Voorafgaand, op 31 januari 2018, beëindigen we de distributie van downloadbare content die in de game kan worden gebruikt.

Na de beëindiging kun je geen gebruik meer maken van online services zoals de Community, de Open lobby, Snelle match en seizoensevents. De offline onderdelen van de game kun je gewoon blijven spelen.

Hierbij willen we de vele spelers van Gran Turismo 6 bedanken die sinds de lancering in 2013 gebruik hebben gemaakt van de online service. Vanaf nu richten we ons op het verder verbeteren van de online services voor de nu verkrijgbare titel Gran Turismo Sport.


Waarschuwing met betrekking tot credits in de game

Heb je je gamedata verwijderd nadat je credits hebt gekocht in de GT-winkel? Installeer of verzilver de credits dan nogmaals voor de online service wordt beëindigd om ze te kunnen gebruiken in de game. Voor het installeren of verzilveren van credits ga je in de game naar [Mijn huis] -> [GT-winkel] -> [Gekochte content]. Na de beëindiging kun je geen gebruik meer maken van online services zoals de Community, de Open lobby, Snelle race en seizoensevents.


Zo download je credits opnieuw als je gamedata zijn verwijderd

Je kunt je credits altijd opnieuw downloaden en installeren, zelfs als je je gamedata per ongeluk verwijdert na de beëindiging van de online service. Zo download je ze opnieuw: ga naar de [Downloadlijst] in PlayStation®Store of ga naar [PSN] -> [Accountbeheer] -> [Transactie-overzicht] -> [Downloadlijst] via het XMB™ (XrossMediaBar)-menu van het PlayStation®3-systeem.


Over de Track Path Editor

Tegelijk met de beëindiging van de online services op 28 maart 2018 stopt ook de distributie van de GT6 Track Path Editor, een app die momenteel beschikbaar is op Google Play en in de App Store. Na de beëindiging van de online services kun je in Gran Turismo 6 geen circuitdata meer importeren die zijn gemaakt met de GT6 Track Editor.

Lees artikel...

Lees meer...

Kayeos72 is friends with Jilt

Djie geantwoord op het onderwerp 'g27' in het forum. 7 days ago

Probeer even met verschillende auto's. Sommige auto's hebben uit zichzelf alleen semischakelen en dus kan je alleen flipperen. Probeer met de MX5 zoals Toon laat zien in het filmpje, of bijv een Shelby. Heerlijke auto om met handmatige bak te rijden.

Ik neem aan dat je de pook wel in de juiste stand hebt staan.... Je kunt hem al handmatig/fysiek van versnelling naar versnelling schakelen. Voor de zekerheid toch maar even vragen :)

Lees meer...

sandra39 geantwoord op het onderwerp 'g27' in het forum. 7 days ago

Bedankt voor je reactie

Ik rij over het algemeen in een Audi

Maar moet je de pook en koppeling tijdens het spel activeren ??

Dus wegrijden met pook op neutraal en tijdens het rijden koppeling indrukken en schakelen ??

Groetjes Sandra

Lees meer...

sandra39 geantwoord op het onderwerp 'g27' in het forum. 7 days ago

Bedankt voor je reactie

Rij over het algemeen in een Audi
Maar moet je de pook en koppeling tijdens het spel activeren ??
Want als ik een beetje internet afstruin kom ik op dat antwoord uit

Groetjes Sandra

Lees meer...

Jilt geantwoord op het onderwerp 'g27' in het forum. 7 days ago

goede vraag, weet dat het kan, maar is voor mij te lang geleden.

Dit filmpje heb ik gemaakt met GT6 en een G25, wat nagenoeg hetzelfde werkt als de G27:

youtu.be/ptnLYJHPEHc

Lees meer...

Verlemen geantwoord op het onderwerp 'g27' in het forum. 7 days ago

Welke auto gebruik je, alleen als deze in het echt ook een koppeling en h-shifter heeft, werkt het in het spel.

Lees meer...

sandra39 nieuw onderwerp ' g27' aangemaakt in het forum. 7 days ago

hallo

Wie kan mij helpen ??

Ik wil graag gran turismo 6 spelen met een g27 stuur
Maar hoe stel ik het spel zo in dat ik de versnellingspook en pedalen kan gebruiken !!! ( voel me aardig blond momenteel )... Met de flippers is het geen probleem

Groetjes Sandra

Lees meer...

Djie geantwoord op het onderwerp 'Woensdag fun racedag' in het forum. 1 week ago

Vandaag is er weer een leuke race, dit maal met race auto's op Suzuka. Qualy om 20:00, 5 laps races, daarna een 10 laps race in omgekeerde start volgorde. Misschien dat slijtage nog aan gaan zetten als er anomie voor is!

Lees meer...

Djie added a new event 2 weeks ago

GR1 Suzuka Fun Race

Lobby open/practice = kwalificatie: 20:00 Sprint race / staande start : 20:30 Hoofd race / staande start : Na finish race 1 Banden : Race hard...

  • woensdag, 10 januari 2018 20:00
  • Suzuka
stonelejo geantwoord op het onderwerp 'race stuur voor de PS2' in het forum. 2 weeks ago

Djie schreef : Hoeft niet altijd zo te zijn, er werken ook zat sturen die niet in het menu van GT voorkomen. Zelfs in GT Sport werkt bijvoorbeeld het Fanatec CSL Elite stuurtje terwijl deze niet in het GT Sport menu voorkomt.


Ja belachelijk eigenlijk, zeker bang dat de CSL beter is dan de T GT welke belachelijk duur is. Maar dar zal wel een voorwaarde zijn van Trustmaster. Ik doe het nog steeds met mijn T500 waar ik een 32 cm rim op de basis van de Ferrari GTE Wheel Add-On Ferrari 458 Challenge wekt erg goed.

Lees meer...

Djie geantwoord op het onderwerp 'race stuur voor de PS2' in het forum. 2 weeks ago

Hoeft niet altijd zo te zijn, er werken ook zat sturen die niet in het menu van GT voorkomen. Zelfs in GT Sport werkt bijvoorbeeld het Fanatec CSL Elite stuurtje terwijl deze niet in het GT Sport menu voorkomt.

Lees meer...