Laatste Nieuws

Audi Vision Gran Turismo

Vandaag is er een nieuwe update verschenen voor GT Sport welke helemaal in het teken staat van de Audi Vision Gran Turismo. Het is een concept race auto die in samenwerking tussen Audi en Polyphony Digital tot stand is gekomen en het leuk is, hij bestaat ook in het echt! De Audi e-tron Vision Gran Turismo is een volledig electrisch aangedreven auto die vandaag werkend op het circuit gebruikt is, deze auto vinden we ook terug in Gran Turismo. Een tweede auto, een hybride, is ook in de game aanwezig en bevat naast de electro motoren ook een 3,4-liter V6-turbomotor wat maarlieft 1292 pk oplevert! Meer lezen over deze update? Klik op lees verder!

Log in to comment
Discuss this article in the forums (0 replies).

We hebben de Thrustmaster T-GT mogen reviewen! Dit stuur is in samenwerking met Polyphony Digital ontwikkeld en dus het GT stuurtje om te hebben, bekijk de video om te horen wat wij ervan vinden. Op dit moment van schrijven is op meerdere plekken de prijs van dit stuur gedaald naar €670,- wat dit een aantrekkelijk optie voor sommige kan zijn. 

Log in to comment
Discuss this article in the forums (2 replies).

project cars 2 ferrari 488

 

Een update naar versie 1.5 is vandaag geland. Daarmee een gratis DLC met de Ferrari 488 Challenge met de 2017 liveries. We gaan dus cup racen!! Ook twee nieuwe layouts voor het Leipzig Porsche circuit. Check onze DAR (Dinsdag Avond Race) waar we ongetwijfeld met de 488 Challenge zullen gaan racen! LINK forum

Log in to comment
Discuss this article in the forums (1 replies).

GT Sport update v1.16

Vandaag is er een fix gekomen voor GT Sport die het probleem met de Thrustmaster T500 sturen oplost. Er zijn twee andere kleine problemen opgelost, geluidseffecten die opeens stopte zouden nu weer moeten werken en in de GT Sport modus zou de auto weer weergegeven moeten worden tijdens een pitstop. De update weegt 107mb, door een issue deze ochtend met het PS4 update systeem werden bij sommige alle updates opnieuw gedownload. Mocht dit bij jou gebeuren dan kun je de update annuleren en daarna opnieuw proberen. 

Log in to comment
Discuss this article in the forums (0 replies).

Vandaag is GT Sport update v1.15 beschikbaar gekomen met onder andere 13 nieuwe auto’s en een nieuw circuit namelijk Tsukuba. Het circuit is een oude bekende in de Gran Turismo serie en is een welkome toevoeging aan de lijst met circuits. Ook zijn er weer nieuwe GT Leagues toegevoegd en zijn er aanpassingen gemaakt aan de tijdstraffen in de GT Sport modus. De time trial modus is nu ook toegankelijk met VR en is er officiële support voor de Fanatec CSL Elite toegevoegd. De update weegt meer dan 4GB. Heb je een Thrustmaster T500rs? Wacht dan even met updaten! Het is mogelijk dat je stuurtje niet meer werkt. Er zijn nog een tal van wijzigingen doorgevoerd, klik op lees verder voor een compleet overzicht.
 

Log in to comment
Discuss this article in the forums (0 replies).